Big in Japan!

Asahi

Beställ här:

 
100,80 SEK

Asahi Super Dry

Asahi är Japans mest populära öl. Den har en krispigt fruktig smak med liten beska och inslag av malt. Asahi betyder soluppgång på japanska och symboliserar tro, hopp och inspiration. Passar till asiatiska rätter och till sushi, men funkar även utmärkt som sällskapsdryck.

Snabb japansk öl-vett och etikett: I Japan häller man inte upp sin egen öl, det anses inte bara ouppfostrat utan tros även ge otur. Istället ska du hälla upp åt ditt sällskap och sedan låta dem hälla upp åt dig. Kanpai!

Alkoholhalt: 5,0% | Volym: 330 ml | Nr: 155603
Ursprung: Internationellt märke
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/AsahiBeerSweden" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).

Asahi Super Dry


Symbolförklaring
Butik med varan i lager
Din nuvarande position
×