Modern ekologisk rioja

Biurko
Alkoholhalt: 13,0% | Volym: 750 ml | Nr: 204501
Ursprung: Rioja, Spanien

Beställ här:

 
79,00 SEK

"I denna unga, ekologiska rioja samsas syrliga körsbär med söta jordgubbar och kryddig lakrits. Ett välgjort, men enkelt vin gjort uteslutande på druvan tempranillo. Servera källarsvalt till en charkuteribricka eller hårda ostar."

Dagens Nyheter Mat & Dryck 16-04-02

"Ekologiskt vin, mjukt och avrundat med toner av mogna körsbär, plommon och örter. Fint till en smakrik ostpaj med valnötter."

Expressen - Leva & Bo nr 12 - 2016

"Mycket bra köp. Fruktbomb med lite örtig lakritsfeeling till fläskkotletten."

Skaraborgs Allehanda 22 April - 2016

<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/Sigva-111338058879258/" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).