Hårt arbete

lönar sig


Black Bush

Beställ här:

 
299,00 SEK

Black Bush

Bushmills kunskap och visdom har förts vidare genom generationer. Från djupet av mörka källarvalv, ur blanka kopparkärl och väldiga ekfat, framställer vi irländskt guld. Svart guld. Att hårt arbete lönar sig är något historien har lärt oss.

Alkoholhalt: 40,0% | Volym: 700 ml | Nr: 8830001
Ursprung: Irland

Smaken

Bushmills Black Bush kombinerar en hög andel maltwhisky lagrad på Oloroso sherryfat, med en söt batch-distilled sädeswhisky. Det unika receptet ger Black Bush fruktiga toner samt en djup, intensiv karaktär som balanseras av en otrolig lenhet. Black Bush avnjutes bäst som den är eller i ett glas över is.<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/bushmills" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).