Bulldog

Beställ här:

 
319,00 SEK

Modern gin destillerad på traditionellt vis

Bulldog är resultatet av Anshuman Vohras dröm om en unik och utmanande “ultra-smooth” gin med djup och subtilitet. Anshuman växte upp i en uttrycksfull tillvaro starkt präglad av hans diplomatfars många långväga resor. Med tiden utvecklade han en passion för sällsynt och exotisk gin. Tillsammans med en master distiller har Anshuman rest till världens alla hörn i jakt på de frukter, bär och örter som tillsammans skulle manifestera hans vision om en djärv fulländad gin. Eller “London Dry Gin re-invented” som vissa säger.

Nu kan du beställa Bulldog Gin till en Systembolaget-butik nära dig och själv få smaka hur ett varsamt fyrfaldigt destillat med kvanne, citron, koriander, enbär, irisrot, mandel, cassia, lakritsrot, lavendel, vit vallmo, dragon eye fruit och lotusblad smakar.

Alkoholhalt: 40,0% | Volym: 700 ml | Nr: 8660001
Ursprung: England, Storbritannien


<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/bulldoggin/" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).