400 år av hantverk

Bushmills


Beställ här:

 
355,00 SEK
Alkoholhalt: 40,0% | Volym: 700 ml | Nr: 49901
Ursprung: Internationellt märke

The Old Bushmills Distillery

I den lilla byn Bushmills ligger Irlands äldsta verksamma destilleri. I över 400 år har man levt efter filosofin att hantverksmässig och småskalig produktion är vägen riktigt len irländsk whiskey.

Här kan du beställa såväl Bushmills 10-åriga single malt, såsom den mångaldigt prisbelönta Bushmills Original.

  • Bushmills Malt 10 Years

    Bushmills singlemalt är trippeldestilerad av 100 procent mältat korn och lagrad under minst 10 år på bourbonfat. Det har gjort den till en av de finaste och lenaste av whiskeyupplevelser. Man kan också känna aromerna av honung, vanilj och mjölkchoklad. Serveras precis som den är eller med ett par droppar vatten. Om du känner dig äventyrslysten, prova den fryst!

  • Bushmills Original

    Bara i år har Bushmills Original Whiskey vunnit 36 utmärkelser! Det är en blend av vår egen trippeldestillerade single malt och en lättare whiskey med spannmålsbas. Den fylliga, lena smaken ger sig snabbt tillkänna. Det är en mångsidig whiskey som kan avnjutas som den är, med is eller blandad efter din personliga smak. Finns att beställa i storlekarna 70 cl eller 35 cl.

<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/bushmills" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).