"the flavor of our land"

Casa Noble

Beställ här:

 
539,00 SEK

Casa Noble Tequila Reposado Special Reserve

Casa Noble är varje detalj i produktionen viktig. Den långa odlingen av de blå agave-växterna säkerställer tequilans unika egenskaper och arom. En av de absolut viktigaste ingredienserna i en riktigt bra tequila är just agave. Casa Noble är både ett destilleri och odlare av agave, med över 3000 tunnland av agavefält under odling. En av hemligheterna bakom tequila av premiumkvalitet är att odla agaven i näringsrik jord. Casa Noble använder endast agave odlad på de egna fälten i bergen vid staden Tequila i Jalisco. De regioner som ligger där tequilan har sitt ursprung har en speciell jord, känd för att producera den bästa blå agaven.

Alkoholhalt: 40,0% | Volym: 700 ml | Nr: 8637901
Ursprung: Mexiko
Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).