Jägermeister släpper superpremium-shot!

Manifest

Beställ här:

 
489,00 SEK

Manifest

Jägermeisters recept är en strängt bevakad hemlighet som varit oförändrad i över 80 år. Manifest både bygger på och bryter mot Jägermeisters tradition. Vår Master Distiller har varit ytterst noggrann och använt all sin kompetens till att omformulera den ursprungliga formeln.

De 56 ingredienserna från hela världen, den dubbla mognadsprocessen på små och stora ekfat i över 12 månader och alkoholhalten på 38 procent spelar alla sin roll för att skapa en nyanserad upplevelse som ger begreppet krydd- och örtlikörer en ny innebörd.

Manifest är en rik och robust blandning av smaker. Man finner även något söta toner av anis och torkad frukt som sedan ger plats åt en diskret, aromatisk bitterhet för att till sist rundas av med vanilj och ekfat.

Alkoholhalt: 38,0% | Volym: 1000 ml | Nr: 8173301
Ursprung: Tyskland
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/JagermeisterSE/" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).