HANDCRAFTED FOR OVER 80 YEARS


Jägermeister

Beställ här:

 
99,00 SEK
Alkoholhalt: 35,0% | Volym: 200 ml | Nr: 8430604
Ursprung: Tyskland

  • Jägermeister 60-pack

    Jägermeister 60-pack innehåller 60 stycken 2 cl flaskor. Detta 60-pack får enkelt plats i frysen och är ett utmärkt alternativ för den som enkelt vill avnjuta iskalla 2cl shots.

  • Jägermeister 20 cl

    Nu finns Jägermeister på behändig 20 cl flaska. Den får smidigt plats i frysen där den förvaras för att uppnå sina idealiska -18C. Smaken är densamma: iskall.

  • Jägermeister 175 cl

    Den största flaskan Jägermeister som finns att beställa via Systembolaget rymmer imponerande 175 cl. En praktfull pjäs fylld med resultatet av över 80 års hantverk.

<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/JagermeisterSE/" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).