Beställ Riscal 1860


Bästa köp! Recept på boxen! Riscal 1860
Alkoholhalt: 14,0% | Volym: 3000 ml | Nr: 7479508
Ursprung: Castilla y León, Spanien

Beställ här:

 
239,00 SEK

Höstens tapasvin

Stor och fruktig doft med inslag av björnbär, hallon och inslag av fat. Mycket fruktig smak med balanserad strävhet och lång och elegant eftersmak med vaniljton från fatlagringen.

Det var på Marques de Riscal som det moderna rioja-vinet skapades år 1860, och än i dag är de en av de högst rankade producenterna i Rioja. Samtidigt som man vårdat traditionen har Marques de Riscal fortsatt att utforska möjligheterna för vinodling, även i andra delar av Spanien. Riscal 1860 är frukten av deras senaste projekt, från vingårdar i Castilla y Leon.

Melongazpacho med gambas
Pan con tomate med serranoskinka och manchegoost
Calamares con mayones de limon
Se alla recept
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/RiscalSverige" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).