Små jule

polkagris

Små Jule Shots

Beställ här:

 
229,00 SEK

Små Jule Shots

Den smak som kanske bäst väcker fina minnen av hårda klappar, glimmande julgranskulor och rimfrost i tomtefars skägg är förmodligen vår älskade polkagris. Detta klassiska mintdoftande godis har kommit i alla upptänkliga former. Som käpp, klubba, stång eller kuddliknande karamell. Det är dock först nu vi lanserar polkagris som shot i Sverige! Lagom inför jul släpps ett exklusivt antal flaskor av Små Jule Shots med polkagrissmak i Systembolagets beställningssortiment.

Alkoholhalt: 16,4% | Volym: 1000 ml | Nr: 8303301
Ursprung: Danmark
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/vodkashots" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).