Stay Espresso Martini Shot

Stay

Beställ här:

199,00 SEK

Stay Espresso Martini Shot

Espresso Martini är en modern klassiker på cocktailbarer över hela världen, som på senare tid blivit trendigare än någonsin. Den sägs ha skapats 1984 av den legendariske London-bartendern Dick Bradsell när en ung kvinna bad om att få något både starkt och uppiggande. Bradsell blandade vodka med kallt starkt kaffe och kaffelikör och resten är historia.

Nu finns Espresso Martini äntligen att beställa på flaska, som färdigblandad shot. Den doftar av välrostade äkta arabica-bönor, sprängfyllda av såväl sin karaktäristiskt fylliga smak som koffein.

Alkoholhalt: 16,4% | Volym: 700 ml | Nr: 8063801
Ursprung: Danmark
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/stayespressomartini/" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).