Återupptäck en elegant
klassiker från Toscana

Villa Antinori

Beställ här:

 
149,00 SEK

Villa Antinori

"Massor av mörk frukt med trevlig körsbärston, inslag av svartvinbärsgelé med en välbalanserad avslutning och viss stramhet."

Mikael Mölstad, SVD 30/8-2015

På Systembolaget sedan 1955

Den röda, kryddiga toscanaren Villa Antinori har funnits varit med oss i Sverige ända sedan 1955. Idag finns den på cirka hälften av Systembolagets butiker. Om den inte finns nära dig går det utmärkt att beställa den till din närmsta butik.

Alkoholhalt: 13,5% | Volym: 750 ml | Nr: 230001
Ursprung: Toscana, Italien | Årgång: 2012
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/Sigva-111338058879258" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).