Virtuous Ginger – Flavored by natureVirtuous Vodka

Beställ här:

 
329,00 SEK

Virtuous Vodka

Virtuous Vodka Ginger är tillverkad av 100% svensk ekologisk råg och ekologisk ingefära. Ingefärans karaktäristiska styrka ger ett distinktivt riv samtidigt som den i rätt sällskap, ger en bra fräschör.

Virtuous Vodka skapades 2013 när Claes, kock och visionär insåg att vodka faktiskt kunde bli bättre om man bara använde naturliga råvaror. Virtuous produceras i Järvsö i det vackra Hälsingland på Tevsjö destilleri som utmärker sig genom sitt hantverk och sin hållbara produktion. Inga tillsatser.

Alkoholhalt: 40% | Volym: 700 ml | Nr: 3001301
Ursprung: Stockholms län, Sverige
<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/VirtuousVodka/" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).