Passion, hantverk och tradition

Woodford Reserve 700 ml

Pris: 399,00 kr Volym: 700 ml Alkoholhalt: 43,2 % Varunr: 1010401

Beställ här:

 
399,00 SEK

Woodford Reserve

Det lilla destilleriet Woodford Reserve ligger i en mytomspunnen dal vid bäcken Glenn’s Creek i Kentucky. Det sägs att destillering har pågått här ända sedan 1700-talet, men det var 1838 som dåtidens Master Distiller Oscar Pepper och James Crow med innovativa tekniker förfinade sitt hantverk och satte en milstolpe i whiskeyhistorien.

Woodford Reserve är inte bara ett av USA:s äldsta och minsta destillerier utan gör även sin whiskey i en kopparpanna. Smaken är lika spännande som dess historia. Sötman, de överraskande kryddtonerna och skärpan av kolat trä som bäddar in alla aromer utan att ta över. Men sin höga råghalt får den en smakprofil inte lik andra bourbon.

Fullfölj din beställning på Systembolaget.se

Systembolagets beställningsfunktion har öppnats i ett separat fönster. Fullfölj din beställning där.

Besök gärna vår Facebook-sida när du är klar.

<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/woodfordreserve" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).

Woodford Reserve


Symbolförklaring
Butik med varan i lager
Din nuvarande position
×