Molinari Sambuca Extra

Molinari Sambuca

199,00 SEK

Finns nu på 149 Systembolag!

Klicka här för att se om den finns nära dig!

Vinnande komposition

Italienska Molinari Sambuca är både söt och stark med tydlig smak av stjärnanis, eller lakritssmak som många kallar det. Den har inslag av både kaffe och örter som förenas med övriga ingredienser och ger sambucan ytterligare smakdimensioner. Kompositionen är avgörande för att skapa balans i de olika aromerna och det är bara två personer (en per generation i Molinarifamiljen) som är betrodda med det magiska receptet.

Såhär dricker du din Molinari Sambuca

Sambucan avnjuts helst iskall. Den äventyrlige kan prova att dricka sin Sambuca enligt italiensk tradition. Då läggs det i tre kaffebönor i glaset vid serveringen, de sägs representera hälsa, lycka och välstånd. Häll sambucan i ett glas och tänd eld, här uppenbaras en blå låga. Ställ ett värmetåligt glas över glaset med Sambuca så att elden kvävs (skulle du använda handen är det på egen risk). Lyft det glas som fått tjänstgöra som lock och andas in ångan. Nu dricks sambucan!

Prova gärna också att hälla lite Sambuca i din espresso, i Italien kallas detta Caffe Corretto (vilket betyder: riktigt kaffe) för att man anser att kaffet inte är som det ska förrän sambucan är i.

Alkoholhalt: 40,0% | Volym: 500 ml | Nr: 72302
Ursprung: Italien


<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/molinarisambuca/" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att:

  • intyga att du är minst 25
  • vill ta del av sidans alkoholrelaterade innehåll
  • godkänna att vi använder cookies
  • godkänna våra användarvillkor
Vi vill även informera dig om att vi då kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy som du kan läsa genom att klicka härKlicka på knappen för att logga in med Facebook!

Välkommen till LIQR!

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Klicka på den gröna knappen för att fortsätta och därmed...

  • intyga att du är minst 25
  • vill ta del av sidans alkoholrelaterade innehåll
  • godkänna att vi använder cookies
  • godkänna våra användarvillkor
  • är införstådd med att LIQR.se är fristående och inte har någon koppling till Systembolaget
Vi vill även informera dig om att vi då kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy som du kan läsa genom att klicka här

Observera att om du anger din epostadress och/eller ditt mobiltelefonnummer i formuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Molinari Sambuca Extra


Symbolförklaring
Butik med varan i lager
Din nuvarande position
×