Molinari Sambuca Extra

Molinari Sambuca

Beställ här:

 
199,00 SEK

Vinnande komposition

Italienska Molinari Sambuca är både söt och stark med tydlig smak av stjärnanis, eller lakritssmak som många kallar det. Den har inslag av både kaffe och örter som förenas med övriga ingredienser och ger sambucan ytterligare smakdimensioner. Kompositionen är avgörande för att skapa balans i de olika aromerna och det är bara två personer (en per generation i Molinarifamiljen) som är betrodda med det magiska receptet.

Såhär dricker du din Molinari Sambuca

Sambucan avnjuts helst iskall. Den äventyrlige kan prova att dricka sin Sambuca enligt italiensk tradition. Då läggs det i tre kaffebönor i glaset vid serveringen, de sägs representera hälsa, lycka och välstånd. Häll sambucan i ett glas och tänd eld, här uppenbaras en blå låga. Ställ ett värmetåligt glas över glaset med Sambuca så att elden kvävs (skulle du använda handen är det på egen risk). Lyft det glas som fått tjänstgöra som lock och andas in ångan. Nu dricks sambucan!

Prova gärna också att hälla lite Sambuca i din espresso, i Italien kallas detta Caffe Corretto (vilket betyder: riktigt kaffe) för att man anser att kaffet inte är som det ska förrän sambucan är i.

Alkoholhalt: 40,0% | Volym: 500 ml | Nr: 72302
Ursprung: Italien


<div class="fb-like-box" data-href="https://www.facebook.com/molinarisambuca/" data-width="292" data-height="210" data-colorscheme="light" data-show-faces="true" data-show-stream="true" data-show-header="true" ></div>

Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att bekräfta att du är minst 25 år och att denna sida innehåller information om alkoholdrycker. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).Klicka på knappen för att logga in med Facebook!

Den här sidan använder sig av cookies.

Är du 25 år eller äldre?

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år.

Den här sidan använder sig av cookies.

Observera att om du anger din epostadress i beställningsformuläret ger du oss tillstånd att skicka dig bekräftelsemeddelanden samt information om alkoholdrycker.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor och vår sekretesspolicy (Privacy Policy).