Roku Gin 700 ml

Roku Gin

Gå till Systembolaget.se

Klicka för att gå till Systembolaget och beställa.

375,00 SEK

ROKU Gin är en unik japansk gin framtagen med traditionella hantverksmetoder. Ingredienserna är inte bara av högsta kvalitet, många är också unika för Japan.

Roku är det japanska ordet för siffran sex, vilket även tecknet på etiketten betyder. Varje flaska innehåller just sex mycket speciella japanska smaksättare, körsbärsblad, körsbärsblomma, sencha te, gyokuro te, sanshopeppar och yuzu. Dessutom är flaskan sexkantig.

Denna gin kan ses som en hyllning till de fyra årstiderna eftersom varje smaksättare noggrant handplockas den årstid då kvaliteten är som högst.

Smaken är perfekt balanserad med florala noter från körsbärsblommor, mjuk beska från körsbärsblad, sencha te och gyokuro te samt friska citrustoner från yuzu. Den krispiga japanska sanshopepparn ger en lätt kryddighet i avslutet.

Alkohol: 43,0% | Volym: 700 ml | Nr: 4033701 | Ursprung: Japan

Presenteras av Edrington Sweden AB

Tänk på att dricka ansvarsfullt!

Natsu Spritz

En fruktig smakexplosion av japansk elegans.

Product information

Häll Suntory ROKU Gin och honung i glaset. Rör runt tills honungen löser upp sig helt i vätskan. Addera is och frukt. Blanda i 15 sekunder. Toppa med Tonic Water och garnera.

Suntory ROKU Gin

Persika

Sommarbär

Honung

Tonic Water

Grapefrukt (garnering)

Natsu Spritz

Klicka på Skål om du gillar drinken.


Ginger Gin & Tonic

En fräsch twist på klassikern

Product information

Häll ginen i ett glas fyllt med is. Lägg i sex tunna stavar färsk ingefära och fyll upp med tonic. En uppfriskande och överraskande kontrast till London Dry-stilen!

Roku Gin

Tonic

Färsk ingefära

Ginger Gin & Tonic

Klicka på Skål om du gillar drinken.

Denna webbplats använder cookies. Läs vår cookie policy här..