Snälleröds

Krögarsnaps

Snälleröds Krögarsnaps

Snälleröds Krögarsnaps

249,00 SEK

Krögarnas ekologiska favoriter

Lagom till påsk lanseras Snälleröds ekologiska Krögarsnaps - där fem av Sveriges främsta krögare tagit fram varsin unik ekologisk snaps baserad på personliga smakupplevelser och minnen.

Snapsarna säljs i ett 10-pack á 5cl per flaska och passar bra till det klassiska svenska påskbordet, men även till modernare influenser, för att ta svensk snapstradition ut i världen och in i framtiden.

De fem krögarna är Malin Söderström, Pontus Frithiof, Nils Molinder, Håkan Thörnström och Henrik Norström, som med nyfikenhet och entusiasm komponerat tidlösa måltidsdrycker för såväl gamla som nya traditioner.

Malin Söderström
En lätt snaps som lämnar en mild och rund eftersmak. Vinbär, enbär och rosmarin för tankarna till skogen.

Pontus Frithiof
Med grönt te och Sichuan-peppar får du en frisk och blommig snaps med inslag av citrus. Lämnar efter sig en fräsch och något kryddig eftersmak.

Nils Molinder
En kraftig snaps med inslag av citrus och kummin med en tydlig avslutning av ingefära.

Håkan Thörnström
Sötaktig smak och doft med tydliga inslag av äpple, lakrits och anis. Avslutningen är lång, rund och välbalanserad.

Henrik Norström
En fräsch snaps på pors, verbena-citrus och citronskal, med subtila inslag av örter. Den lämnar en torr och frisk känsla.

Snälleröds Krögarsnaps finns nu att beställa från Systembolagets beställningssortiment, Förpackningen innehåller 10 flaskor á 5cl: två flaskor vardera av varje Krögarsnaps.

Alkoholhalt: 38,8% | Volym: 500 ml | Nr: 86603
Ursprung: Sverige


Fortsätt till vår Facebook-sida!

×

Logga in med Facebook

Logga in med Facebook och godkänn applikationen för att:

  • intyga att du är minst 25
  • vill ta del av sidans alkoholrelaterade innehåll
  • godkänna att vi använder cookies
  • godkänna våra användarvillkor
Vi vill även informera dig om att vi då kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy som du kan läsa genom att klicka härKlicka på knappen för att logga in med Facebook!

Välkommen till LIQR!

Den här sidan innehåller information om alkohol och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Klicka på den gröna knappen för att fortsätta och därmed...

  • intyga att du är minst 25
  • vill ta del av sidans alkoholrelaterade innehåll
  • godkänna att vi använder cookies
  • godkänna våra användarvillkor
  • är införstådd med att LIQR.se är fristående och inte har någon koppling till Systembolaget
Vi vill även informera dig om att vi då kommer att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår personuppgiftspolicy som du kan läsa genom att klicka här

Observera att om du anger din epostadress och/eller ditt mobiltelefonnummer i formuläret ger du oss tillstånd att skicka dig meddelanden om tjänsten samt återkommande information (epost) om alkoholdrycker.